atelje farmakovski

Atelje FARMAKOVSKI

“A picture speaks a thousand words” so from Atelje FARMAKOVSKI will not going to say much, except, feel free to stroll through their Facebook gallery, make comments and if you please, order.
Find out more…

Copper Art – Dance Naumoska

Order your relief handmade picture with YOUR OWN motiv and YOUR OWN choise of material. We are working with copper, silver, gold plating, glass and wood.

Handmade picture in relief with traditional, religious, ohrid and another motives from copper, silver, artefacts with gold plating, glass and wood. Order your handmade picture with YOUR OWN motive, and your own choise of material.
Find out more…

Copper Art Dance Naumoska
Originalen Ohridski Biser- Filevi

Originalen Ohridski Biser- Filevi

In 1928 the Filevi family begins with the craft of pearl making, passing the family secret from generation to generation, from father to son.
Through more than 80 years , the pearl jewellery of Filevi , becomes a recognizable product, with the epithet “Original Ohrid pearl”.
Find out more…

Atelier Anastas Dudan

Тивок, непретенциозен вљубеник на древните македонски вештини, Анастас Дудан ја разоткрива уметноста и технологијата на ковачниците од 10 и 15 век на Охридската Архиепископија. Затоа му упатуваме честитки со желба за нови средби со неговите дела и со верување дека тие ќе бидат презентирани во Охрид, во Скопје но и во други средини надвор од Р. Македонија на патот на запознавање со културните добра на старата македонска култура и нејзината современа интерпретација.
Find out more…

Atelier Anastas Dudan
Knigovez Workshop And Gift Shop
Knigovez.МК

Knigovez Workshop & Gift Shop – Dragan Georgievski

Книговезни производи и услуги:

Поврзување на книги, списанија, разни трудови (дипломски, магистарски, докторски)
со тврд или мек повез. Бележници во различни формати со различен број на листови.
Корици за мениа, вински карти, листа на јадења и сметка. Поправка на книги и учебници како и замена на нивните корици. Изработка на фина амбалажа од полна лепенка (тврд картон). Изработка на папки за дипломи, благодарници, плакети, и сл.

За изработка на книговезните производи се користат материјали како што се книгопласт, платно, декоративна хартија и кожа. Дел од бележниците како и списанијата се шијат рачно.

Производи од кожа:
Футроли за: таблет, пасош, лична карта, телефон, како и за разни слични производи. Разни апликации, бразелетни, чанти, ремени, приврзоци за клучеви и сл.

Find out more…

Atelier Marta Pejoska

ATELIER ‘MARTA PEJOSKA’ is а conceptual design studio for contemporary jewellery mainly using the traditional filigree technique and silver as basic material.
The main idea of the studio is creating contemporary (wearable art) jewellery which emerges from the collision between the old traditional filigree technique-it‘s conservative principals and the mind of the young artist-it’s freedom of thinking.
Find out more…

ATELIER MARTA PEJOSKA

Follow Us On Facebook