Liquid Cafe – Ohrid
Liquid Ohrid
Objectif Lounge Bar – Ohrid
Objectif Lounge Bar Ohrid

Место каде што можете да ја почуствувате езерската убавина и да ја пробате вкусната храна и воедно да уживате во центарот на Охрид.

More info…

Terazza Aquarius – Ohrid

Автентичен простор, лесно препознатлив по својата едноставност и душа.

Полека но сигурно Aquarius станува дел од урбаната култура, од секојдневието, култно место за многу генерации, со специфичен шмек и стил на музика.

More info…

Terazza Aquarius Ohrid
Discotheque Park – Ohrid
Discotheque Park Ohrid
Park Diskoteka Ohrid 4 Seasons

Follow Us On Facebook